Navigation | Page content | Additional information

Page content

Messe Berlin worldwide

Languages

Kosovo

Ganeral Data

Bild

EKSPOGRUPA d.o.o.

 • contact person
  Mr. MIHA ČEBULJ
 • Address
  TOMŠIČEVA 3, SI 1000 LJUBLJANA
 • telefophone
  +386 5905 1410
 • fax
  +386 5905 1411
 • e-mail
 • Website
 • business hours
  Mon. - Thu.: 08:00 am - 04:00 pm
  Fri. - : 08:00 am - 02:00 pm

Exhibitor Services

Shërbimet

 • Shërbimet
 • Hapësirë me qira

Konsulltimet per:

 • Planifikimi-parashikimi
 • Shpalljet
 • Internet
 • Ngritja e shtandit
 • Shërbimet shpedicionit
 • Procedurat doganore
 • rimbursim të TVSH-
 • Pergaditja
 • Përkthimet
 • Vlerësim I kostos per pjesemarrje ne panair
 • Ndihme per sherbimet e nenkontraktoreve
 • Ndihmë me reklamat në botimet gjermane dhe ndërkombëtare
 • Ndihmë stafit gjermano-foles ne shtand
 • Aftesimi I personelit ne shtand
 • Informatat relevante te tregut
 • shërbimet e shtypit dhe marrëdhënieve me publikun
 • organizimin e konferencave për shtyp
 • Organizimi I ngjarjeve
 • ndihmë në lidhje me akomodimin dhe udhëtimin në bashkëpunim me agjencitë e udhëtimit dhe o

Shërbime për vizitat e afaristeve

 • Informacionit mbi panairet dhe programin e pergaditur
 • shitjet e biletave
 • shitjes katalogeve dhe vauçereve per katalog
 • ndihmë në lidhje me akomodimin dhe udhëtimin në bashkëpunim me agjencitë e udhëtimit dhe o
 • Informatat lidhur me qytetin e Berlinit

Sherbimet e mediave

 • Komunikate per shtyp
 • konferencë per shtyp
 • Foto per shtyp
 • Shtandi I shtypit nderkombetare
 • Vizitat e gazetareve